Παιδικό χωριό SOS 5/2/2016

Η είσοδος του 2016, για το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών και Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Νομού Θεσσαλονίκης, ήταν ευχάριστη κι όμορφη.

Αυτό δεν αφορά σε οικονομικά θέματα αλλά στην επίτευξη ενός στόχου με κοινωνικό χαρακτήρα και ευαισθησία. Όλα ξεκίνησαν από μια σκέψη και πρόταση του προέδρου και του διοικητικούσυμβουλίου. Ο στόχος ήταν να «ζεστάνουμε» τα δωμάτια της καινούργιας πτέρυγας, στο παιδικό χωριό SOS,στο Φίλυρο, η οποία δεν είχε καθόλου θέρμανση.

Η καινούργια πτέρυγα φτιάχτηκε με σκοπό να φιλοξενήσει μεγαλύτερο αριθμό παιδιών. Ύστερα από την στήριξη, υλική και οικονομική, πολλών προμηθευτών καθώς και με την έμπρακτη βοήθεια των συναδέλφων, τοποθετήθηκαν τα κλιματιστικά.

Η 5η Φεβρουαρίου 2016, ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το σωματείο μας, διότι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καταφέραμε να κάνουμε χαρούμενες και ευτυχισμένες τις παιδικές ψυχές που θα φιλοξενηθούν στην καινούργια πτέρυγα.

Παρόλο που χιόνιζε ακατάπαυστα, το πείσμα μας ώστε να φέρουμε εις πέρας το έργο που είχαμε αναλάβει, δυνάμωνε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους χορηγούς, οι οποίοι πρόσφεραν χωρίς οικονομική επιβάρυνση τα κλιματιστικά αλλά και όσους έδωσαν οικειοθελώς τα απαραίτητα υλικά για τις εγκαταστάσεις.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μας, οι οποίοι, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους, αφιέρωσαν λίγο χρόνο για ένα καλό σκοπό.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση