Παιδικό Χριστουγεννιάτικο party 2009

ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ 2009

Το παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, προσφορά του Σωματείου στα παιδιά των μελών του -ηλικίας έως και στ΄ δημοτικού- έγινε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009 στον παιδότοπο «Toyland».

Στα παιδιά που συμμετείχαν, μοιράστηκαν δώρα (προσφορά του Σωματείου) από τον Άγιο Βασίλη.

Οι συνάδελφοι ψυκτικοί που συνόδευσαν τα παιδιά τους, άλλοι μόνοι ή μετά των συζύγων τους, είχαν την ευκαιρία -στον ιδιαίτερο χώρο που διαθέτει ο παιδότοπος- να πάρουν τον καφέ τους και να αφεθούν για λίγες ώρες με άνεση στην παρέα και στη συζήτηση, μέσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Τα παιδιά από τη μεριά τους απόλαυσαν την γιορτή και τα παιχνίδια που προσέφερε ο παιδότοπος, αλλά κορυφαία ήταν η στιγμή της εμφάνισης του Άγιου Βασίλη ο οποίος μοίρασε απλόχερα τα δώρα του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δίνει μεγάλη σημασία στη γιορτινή αυτή εκδήλωση που απευθύνεται στις μικρές ηλικίες. Κατ΄ επέκταση θα εξακολουθήσει να την επαναλαμβάνει, μιας και εισπράττει τη θετική ανταπόκριση των μελών, οι οποίοι δηλώνουν τη συμμετοχή των παιδιών τους εξακολουθητικά, χρόνια τώρα, όσο αυτά είναι στις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου. Αλλά ο κύριος λόγος που το Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Πάρτι θα εξακολουθήσει και τα επόμενα χρόνια, είναι η ευχαρίστηση των παιδιών.