Κλαδική έκθεση Μαδρίτη 2007

          Κλαδική Έκθεση 28/2 έως 3/3  2007 στη Μαδρίτη της Ισπανίας

 

 

   Οι συνάδελφοι – μέλη, του Σωματείου Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων του Νομού Θεσσαλονίκης,  Γιακουμής Ευάγγελος, Καλλιμάγειρος Στυλιανός, Κτίστης Ιωάννης, Λυκίδης Αναστάσιος, Πανταζόπουλος Δ. Δημήτριος, Σάλτας Δημήτριος και Σαράφης Αθανάσιος, επισκέφτηκαν τη Διεθνή έκθεση Ψύξης Θέρμανσης Εξαερισμού και Κλιματισμού στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

 

Η επίσκεψη των επτά μελών του Σωματείου  μας, επιτεύχθηκε στα πλαίσια της εκθεσιακής πολιτικής του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με την πολιτική αυτή, δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, να παρακολουθήσουν  κλαδικές  εκθέσεις  μεγάλου βεληνεκούς.   Με την στήριξη  του Β.Ε.Θ.  -όσον αφορά στη μεταφορά τους, στη διαμονή τους, στις εισόδους τους στην έκθεση- δίνεται η δυνατότητα σε ορισμένα μέλη του Β.Ε.Θ. να παραστούν στις εκθέσεις αυτές και να ενημερωθούν όσον αφορά στις εξελίξεις του αντικειμένου τους.

 

Στην υπέροχη πόλη της  Μαδρίτης άνοιξε φέτος τις πύλες της στις 28 Φεβρουαρίου η Διεθνής Έκθεση που αφορά στον Κλιματισμό τη Θέρμανση τον Εξαερισμό και την Ψύξη.

 

Τα μέλη του Σωματείου  μας που βρέθηκαν εκεί για τρεις μέρες -2/3 έως και 4/3- είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από μια ολοκληρωμένη θεματική παρουσίαση όσον αφορά σε:  Συστήματα Ψύξης, Προϊόντα Κλιματισμού και Συστήματα εξαερισμού.

 

Κλείνοντας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας καταθέτει την επικρότησή του για τις μεθόδους στήριξης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης των επαγγελματιών των Μ.Μ.Ε., κι ευχαριστεί το Διοικητικό του Συμβούλιο για την ευκαιρία που έδωσε και φέτος στους συναδέλφους μας να παραστούν στην παραπάνω έκθεση.