ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2007 ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2007

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΨΥΚΤΙΚΩΝ

& ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2007, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Σωματείου μας, στο κοσμικό κέντρο «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ».

 

Ο χορός μας φέτος, έγινε σε πνεύμα σύμπραξης με το Σωματείο Ψυκτικών Κλιματιστικών και Ηλεκτρικών Συσκευών Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της επιθυμίας της πλειοψηφίας των μελών, κι από τα δύο Σωματεία.

 

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Εκπρόσωπος της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης κος Βάνης Δημήτριος, ο Αντιπρόεδρος του Β.Ε.Θ. κος Σταμπολίδης Ανδρέας, ο Πρόεδρος του Κ.Ε.Κ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. & της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων της Θεσσαλονίκης κος Ζαχαρέλης Σταύρος, ο Υπεύθυνος του Παραρτήματος της Κεντρικής Μακεδονίας του  Κ.Ε.Κ. της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κος Παπαργύρης Ιωάννης, εκπρόσωπος του Σωματείου Ψυκτικών της Καβάλας, εκπρόσωπος από το Σωματείο του Νομού Πέλλας, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών που λειτουργούν στο χώρο της ψύξης και του κλιματισμού.

 

Η καθιερωμένη βραδιά του χορού, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους συναδέλφους κι από τα δύο σωματεία να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να διασκεδάσουν με το πετυχημένο πρόγραμμα του κέντρου.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου  μας, ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες που λειτουργούν στον χώρο της ψύξης και του κλιματισμού, και συμπαραστάθηκαν και φέτος με τις ευγενικές προσφορές των δώρων τους στον ετήσιο χορό μας του 2007.

 

.