ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 2005

9/3

Εκδήλωση της Ο.Β.Σ.Θ. για τον νέο φορολογικό Νόμο. Παρευρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Σάλτας Δημήτριος, Πανταζόπουλος Δημήτριος

19/4

«Ζ&Κ» Τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ 3 αφιερωμένη στον επαγγελματικό προσανατολισμό, όπου παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου και μίλησε για το επάγγελμα του ψυκτικού.

21/4

Παρουσία των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Σάλτα, Γερασίμου, Καρανικόλα, Πανταζόπουλου, στη Δ/νση Βιομηχανίας όπου συζητήθηκε το θέμα των αδειών και οι αλλαγές που προβλέπονται στο Π.Δ.

10/5

Εκδήλωση του Ι.Ε.Κ. Ευόσμου με θέμα «Ενημέρωση των μαθητών για τα δημόσια Ι.Ε.Κ.» όπου το σωματείο μας εκπροσώπησε ο πρόεδρος. Κ. Σάλτας Δ.

16/5

Εκδήλωση του Β.Ε.Θ. & Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης με θέμα «Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Β.Ε.Θ. & ΑΤΕΙΘ με στόχο την ανάπτυξη των Μ.Μ.Ε. της περιοχής. Το σωματείο μας εκπροσώπησαν οι κ.κ. Σάλτας Δ. και Πανταζόπουλος Δ.

22/5

Ίδρυση και εκλογές Σωματείου ψυκτικών στη Βέροια : Στις εργασίες παρευρέθηκαν οι κ.κ. Σάλτας Δ. και ο τέως πρόεδρος του Σωματείου κ. Παπαδημητρίου Χ.

1/6

Τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΤ 3 για τον κλιματισμό. Προσκλήθηκε και παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Σάλτας Δ. ο οποίος αναφέρθηκε σε καίρια σημεία, προς ενημέρωση του πολίτη. Προβλήθηκαν πλάνα από την επιχείρηση του κ. Γερασίμου Γ.

6/6

Ετήσια Γ.Σ. της Ο.Β.Σ.Θ. Το σωματείο μας εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Σάλτας

10/6

Απονομή βεβαιώσεων ΛΑΕΚ – Ο.Α.Ε.Δ. Διοργανώθηκε στα γραφεία του Σωματείου παρουσία των μελών του Δ.Σ. (εκτός των συν/λφων Μουτούδη & Χαραλαμπίδη) για τους 21 εργαζόμενους των επιχειρήσεων των μελών μας που παρακολούθησαν το πρόγραμμα ΛΑΕΚ.

15/6

Εγκαίνια νέου καταστήματος του συναδέλφου Μπογιατζόπουλου Γ. στη Χαλκιδική:Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε ο πρόεδρος κ. Σάλτας Δ.

22/6

Τηλεφωνική συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΤ 3: Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Σάλτας Δ. τηλεφωνικά απάντησε σε ερωτήσεις όσον αφορά στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τα κλιματιστικά.

25/6

Δελτίο Ειδήσεων της ΕΤ 3: Προβλήθηκε συνέντευξη του προέδρου κ. Σάλτα Δ. όσον αφορά στα κλιματιστικά και στους σωστούς επαγ/τίες καθώς επίσης προβλήθηκαν πλάνα από την επιχείρηση του κ. Πανταζόπουλου Δ.

27/6

Απονομή πτυχίων στο ΚΕ.Τ.ΕΚ. Ωραιοκάστρου: Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκε το σωματείο με την παρουσία του κ. Σάλτα. Το σωματείο μας έδωσε το χρηματικό βραβείο των 50 € στον πρώτο μαθητή – απόφοιτο της σχολής.

6/7

Εκδήλωση της Alteren «Εφαρμογή του κανονισμού (ΕΚ) 2037/2000 στην Ελλάδα, για τις ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος»: Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Σάλτας Δ., Πανταζόπουλος Δ., και ο τέως πρόεδρος του Σωματείου κ. Παπαδημητρίου Χ.

21/9

Ενημερωτική εκδήλωση του Β.Ε.Θ. για το πρόγραμμα Γ΄ Κ.Π.Σ. Ανταγωνιστικότητα «Ενίσχυση ανταγωνιστικότητας Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών». Παρόντες ο Πρόεδρος κ. Σάλτας και κάποια μέλη του Σωματείου μας.

19/10

Τηλεφωνική συνέντευξη την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του κ. Βενιέρη της ΕΤ 3: Ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Σάλτας Δ. απάντησε τηλεφωνικά σε ερωτήσεις όσον αφορά στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τα κλιματιστικά, τα ψυκτικά ρευστά κλπ

5/12

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ο.Β.Σ.Θ. Παρευρέθηκε ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Σωματείου μας κ. Σάλτας Δημήτριος

7/12

Εκλογές της Ο.Β.Σ.Θ. Παρευρέθηκαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Σωματείου μας κ.κ. Σάλτας Δημήτριος και Γερασίμου Γεράσιμος.

21/12

Εκδήλωση του 1 ΟΥ Τ.Ε.Ε. Πυλαίας με θέμα: “Ημέρα Σταδιοδρομίας”, όπου παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου και μίλησε για το επάγγελμα του ψυκτικού.